Σπάτα: «Έχω πλέον πεισθεί ότι τον σκότωσαν…», λέει ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα

«Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην σκέφτομαι το Νικόλα». Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, τον Ιούλιο του 2022.

«Είχα αρχίσει να αποδέχομαι μετά από ένα διάστημα ότι μπορεί να ήταν ατύχημα. Μετά το φως που έριξε η κυρία Νικολούλη στην υπόθεση, αρχίζω και ακούω και μαθαίνω νέα στοιχεία, διαφορετικά από ότι είχα πληροφορηθεί στην αρχή».

Όπως αναφέρει ο πατέρας του Νικόλα, είχε θέσει ερωτήματα που οι απαντήσεις θα έριχναν φως στην υπόθεση του γιου του, αλλά ακόμα δεν ξέρει κάτι…

«Πιστεύω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Έδινε πάντα σημασία στο να προστατεύσει τον εαυτό του. Είχε όνειρα. Είχε τόσα ταλέντα. Με το πιάνο του, με τα αγγλικά του, με τα γαλλικά του, με την κλίση του στα ιατρικά επαγγέλματα. Ήθελε να ζήσει στην Αγγλία και να σπουδάσει εκεί.»

Περιγράφει στην εκπομπή τα όσα έγιναν εκείνο το «μαύρο» μεσημέρι του Ιουλίου όταν έφτασε στο σπίτι που πέθανε μαρτυρικά ο μεγάλος του γιος.

« Με το που μπαίνω, βλέπω ότι πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα μαύρο κερί, δύο άλλα ποτηράκια με λιωμένα κεράκια μέσα, ένα χαρτί, ένα μπολάκι, στα γρήγορα όπως το είδα, δεν έδωσα περισσότερη σημασία. Μου είπαν ότι τον βρήκαν κρεμασμένο στο πόμολο της ντουλάπας και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω “είναι δυνατόν να μην έσπασε το πόμολο;”.

Ο πατέρας του 19χρονου όπως αναφέρει γνώριζε τις σκοτεινές αναζητήσεις του γιου του και προσπαθούσε να τον στρέψει προς το φως, τον Χριστιανισμό.

«Ευελπιστούσα, ήλπιζα ότι θα μπορούσα να τον αλλάξω. Ήταν εσωστρεφής, με άκουγε χωρίς να εκφράσει τη γνώμη του», καταλήγει ο άτυχος πατέρας.

anikolouli.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.