Σπάτα: “Φουντώνει” το σενάριο της ανθρωποκτονίας για τον 19χρονο Νικόλα

Μερικές ημέρες έχουν περάσει από την εισαγγελική παρέμβαση μετά τις απανωτές αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του χαμού του 19χρονου φοιτητή στα Σπάτα.

Ο Νικόλας Ντουρτουρέκας είχε εντοπιστεί από τη μητέρα του κρεμασμένος και δεμένος πισθάγκωνα στο δωμάτιό του, στις 14 Ιουλίου του 2022. Οι γονείς του παιδιού είχαν προχωρήσει σε δημόσιες καταγγελίες αναφορικά με τη διαχείριση των στοιχείων και, σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της εκπομπής του Mega «Φως στο Τούνελ», οι εισαγγελικοί λειτουργοί ζήτησαν συμπληρωματική έρευνα, καθώς διαφαίνονται κάποιες παραλείψεις ως προς την εξέλιξη της έρευνας.

Σπάτα: Οι τελετές μαύρης μαγείας, το κινητό και οι σημειώσεις του στο επίκεντρο νέας έρευνας

Πολύ σημαντικά φαίνεται να είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή. Η κυρία Χριστίνα Βάζου είχε τονίσει κατ’ επανάλειψη στο παρελθόν πως οι Αρχές αμέλησαν να εξετάσουν ενδελεχώς ένα σημειωματάριο-ημερολόγιο το οποίο ανήκε στον Νικόλα. Στις σελίδες του φέρεται να υπάρχουν αποκρυφιστικά σύμβολα, τα οποία εύλογα μπορούν να συνδεθούν με το σκηνικό τελετής μαύρης μαγείας το οποίο είχε στηθεί στο σαλόνι της διώροφης μεζονέτας στα Σπάτα.

Παράλληλα, προκαλεί εντύπωση το ότι -σύμφωνα με καταγγελίες- τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές του νεαρού φοιτητή, με τη μητέρα να ισχυρίζεται πως οι κωδικοί των συσκευών αυτών υπήρχαν στις σημειώσεις του γιου της!

Συν τοις άλλοις, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στο ημερολόγιο υπήρχε ένα σημείωμα το οποίο τόνιζε: «Εάν μάθουν για μας, θα γίνει χαμός…». Επίσης, πολλές από τις σημειώσεις του περιστρέφονταν γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως για το ότι δεν ακολουθήθηκαν οι συνήθεις διαδικασίες κατά την έρευνα των αστυνομικών αρχών. «Το κινητό του, το κομπιούτερ του, τα δαχτυλικά αποτυπώματα, το ποιοι ήταν μέσα, ποιοι άνοιξαν την πόρτα, ποιοι άγγιξαν την πόρτα, γιατί δεν ήρθε ιατροδικαστής επιτόπου, γιατί δεν απέκλεισαν το χώρο για να γίνει ακριβής καταγραφή των στοιχείων. Αυτή η αλλοίωση εμένα με ενόχλησε και απορώ γιατί δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο σε αυτή την υπόθεση» είχε τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Όλα τα παραπάνω, όπως και το γεγονός πως ο νεαρός βρέθηκε δεμένος, «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο το σενάριο περί ανθρωποκτονίας, σε αντίθετη με την αρχική εκτίμηση, η οποία έκανε λόγο για αυτοκτονία.

parapolitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.