Σπάτα: Η ανατρεπτική μαρτυρία του κλειδαρά για τον θάνατο του 19χρονου Νικόλα

Στο «Τούνελ» μίλησε ο κλειδαράς που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του άτυχου 19χρονου φοιτητή που βρέθηκε απαγχονισμένος στα Σπάτα στις 14 Ιουλίου του 2022.

Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και κανείς δεν μπορούσε να βρει τον 19χρονο, έτσι η μητέρα αναγκάστηκε να ειδοποιήσει και κλειδαρά για να ξεκλειδώσει την πόρτα.

«Μπήκα από το παράθυρο της κουζίνας και άνοιξα την πόρτα. Η μάνα έφυγε προς το δωμάτιο του παιδιού. Εκείνη γνώριζε το σπίτι, εγώ δεν είχα αρμοδιότητα να κάνω κάτι περισσότερο. Δεν ξεκρέμασα εγώ το παιδί όπως είπαν κάποιοι» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει πως ανέβηκε στο δωμάτιο του 19χρονου για να δώσει ένα κοπτάκι που του ζήτησαν οι αστυνομικοί, ώστε να κόψουν τα κορδόνια από τα χέρια και το λαιμό του παιδιού.

«Δεν πείραξα καθόλου το παιδί. Το είχαν ήδη ξαπλωμένο. Το κρεβάτι του ήταν κοντά αν θυμάμαι καλά. Η μητέρα του φώναζε ότι ήταν νοσηλεύτρια και ότι ακούει την αναπνοή του, εγώ είχα πάθει σοκ και έκανα πίσω για να δώσουν οι διασώστες πρώτες βοήθειες με μαλάξεις. Τη φωνή της τη θυμάμαι ακόμα…», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.