Σπάτα: Ξέσπασε η Νικολούλη για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή – «Τι κάνετε εσείς οι ιθύνοντες; Ανοίξτε μας τα μάτια!»

«Τι κάνετε εσείς οι ιθύνοντες; Ανοίξτε μας τα μάτια!» – Μαινόμενη η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό “Φως στο Τούνελ”

Με τον απαγχονισμό του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Νικόλα Ντουρτουρέκα, ασχολήθηκε απόψε, μεταξύ άλλων, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο νεαρός ο οποίος φαίνεται να είχε σχέση με σατανιστικές ομάδες και να έκανε ο ίδιος τελετές, βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του.

Σε μια στιγμή έκρηξης στην εκπομπή, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε:

«Ας μπουν οι Αρχές να τα ψάξουν όλα αυτά και να δώσουν οδηγίες που να είναι συγκεκριμένες. Να κάνουν και κάνα θαύμα και να πουν ‘προσέξτε αυτό, αυτό και αυτό, κάντε εκείνο, εκείνο και εκείνο’. Αφού το ερευνήσουν και το ψάξουν να δώσουν οδηγίες σε εκπαιδευτικούς, σε γονείς, να ξέρουν και τα παιδιά ότι αυτό που πάνε να κάνουν δεν είναι διασκέδαση αλλά μπορεί να κρύβει και έναν κίνδυνο.

»(…) Κάντε κάτι, αυτό που λέμε πάντα για την πρόληψη. Γιατί εδώ ένα παιδί να χάσει τη ζωή του και να κινδυνεύουν και άλλα; Τι κάνετε εσείς δηλαδή οι ιθύνοντες; Κάντε κάτι να φανείτε. Όχι μετά από κάνα θέμα που παίρνει δημοσιότητα να σας βλέπουμε μπροστά και να σας ακούμε. Πριν. Δώστε μας λοιπόν τα φώτα σας και τις οδηγίες σας να ξέρουμε τι θα κάνουμε! Δεν γνωρίζουν οι γονείς, δεν ξέρουν οι εκπαιδευτικοί. Μπερδεύονται τα παιδιά. Ε! Ανοίξτε μας τα μάτια εσείς που είστε ειδικοί! Τι σας έχουμε σε αυτούς τους χώρους; Για πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα γιατί τα πήρα!».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.