Σπάτα: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο έπαθα σοκ με αυτό που είδα» – Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του 19χρονου Νικόλα

Ο αδερφός του άτυχου 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, Νικόλα Ντουρτουρέκα, μιλά στο «Τούνελ» για τα όσα είδε την τραγική εκείνη ημέρα που τον βρήκαν μαζί με τη μητέρα του νεκρό στο δωμάτιό του.

Το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί στο σπίτι του πατέρα τους και όχι στο δικό τους. Όταν έφτασε το πρωί στα Σπάτα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ο Νικόλας δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στo κουδούνι.

«Έπαθα σοκ»

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τότε έπαθα το σοκ. Δεν το περίμενα αυτό που είδα. Ήταν δεμένα τα χέρια του πίσω από την πλάτη και δεν ακουμπούσαν τα πόδια του στο έδαφος», λέει σοκαρισμένος.

Ο αδερφός του Νικόλα αναφέρει στο «Τούνελ» ότι το τελευταίο διάστημα είχε γίνει απόμακρος και προς τη μητέρα τους και προς εκείνον. Περιγράφει όμως και τις σκοτεινές συνήθειες του αδερφού του που φαίνεται να τις είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν το τραγικό του τέλος.

«Έβρισκα μαύρα κεριά πολλές φορές μέσα στο σπίτι, είχε ζωγραφίσει μια πεντάλφα στον συναγερμό και τον είχα πετύχει στην τραπεζαρία στο σαλόνι να κάθεται μέσα στο σκοτάδι κάτω από το φως κεριών να κάνει κάτι και φοβήθηκα».

Ο Νίκος τού είχε μιλήσει για αυτά που έκανε και του είχε πει ότι είναι τρόπος «να προστατευτείς ή να τιμωρήσεις κάποιον».

«Το είχα πει στη μητέρα μου αλλά κι εκείνη όπως κι εγώ σκέφτηκε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο».

Ο μικρότερος αδερφός του φοιτητή θέλει να βρεθεί όποιος του έκανε αυτό το κακό γιατί είναι μεγάλος ο κίνδυνος να το έχει κάνει και σε άλλους.

Νικόλας Ντουρτουρέκας: «Ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους όταν έγιναν όλα» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του

Τη δική του μάχη για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το τραγικό τέλος του γιου του δίνει ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα Ντουρτουρέκα.

Όπως αναφέρει στο «Τούνελ», δεν είναι ντετέκτιβ αλλά όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία.

«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει, θα το είχε γράψει», λέει.

«Είδα…»

Είδε και ο ίδιος στο σπίτι όσα συνηγορούν σε σατανιστική τελετή.

«Είδα τα κεριά, ένα κάδρο χωρίς φωτογραφία κι ένα μπολ που αναπαριστούσε το φεγγάρι γιατί 13 του μήνα ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του έτους. Υπήρχε και μια σελίδα με τα λόγια για το τι έπρεπε να κάνει για να φτιάξει αυτό το τελετουργικό προκειμένου να κατασκοπεύσει τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο χαρτί που είδε ο πατέρας έγραφε: «Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί».

«Τι ήταν το επόμενο πρωί; Το πρωί το παιδί ‘έφυγε’».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.