Σπάτα: Συγκινητική ανταπόκρισή στη 2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων (βίντεο)

Συγκινητική ήταν η ανταπόκρισή του κόσμου στη 2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων που διοργάνωσε ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την συγκινητική ανταπόκρισή σας στη 2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Προγραμματισμού, Τοπικής Ανάπτυξης και αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής, στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park.

Η παρουσία σας και η υποστήριξή σας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. Χάρη σε εσάς, πολλά αδέσποτα ζώα βρήκαν ένα νέο, στοργικό σπίτι, ενώ παράλληλα ενισχύσαμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τα προβλήματα και τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές και τα φιλοζωικά σωματεία για την αφοσίωσή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους. Η συμβολή όλων είναι ανεκτίμητη και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η δύναμη της συλλογικής
προσπάθειας.

Η εκδήλωση αυτή μας έδειξε πόσο σημαντικό είναι να ενωνόμαστε για έναν κοινό σκοπό και να προσφέρουμε με την καρδιά μας όπου υπάρχει ανάγκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και υποστήριξη για τα αδέσποτα ζώα και να προωθήσουμε ακόμη περισσότερο την υιοθεσία και την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.