Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης αθλητικών ειδών στα Σπάτα, επί της Λεωφόρου Σπάτων, όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε λιγο μετά τις 16:30, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο, ωστόσο αντιμετωπίστηκε, χωρίς να λάβει περαιτέρω διαστάσεις, χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα, καθώς και εθελοντές και οχήματα ΟΤΑ.
Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε στο πίσω μέρος του κτιρίου και έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και με εντολή του Αρχηγού στο σημείο έχει σπεύσει ειδικό κλιμάκιο του της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού προκειμένου να εξετάσει αν η φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστική ενέργεια.
















































