Στα Αστυνομικά Τμήματα σε Σπάτα και Παιανία ο Χρ. Σπίρτζης (φωτό & βίντεο)

«Κενές οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για επαρκή αστυνόμευση της Ανατολικής Αττικής»

Επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας σε Σπάτα και Παιανία πραγματοποίησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ανατολικής, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αν. Αττικής, της ΟΜ Σπάτων και της ΟΜ Παιανίας-Γλυκών Νερών είχε συναντήσεις με τους διοικητές των τμημάτων κατά τις οποίες αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Κοινός τόπος των συζητήσεων ήταν ότι τα τμήματα είναι υποστελεχωμένα με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η επαρκής αστυνόμευση των περιοχών.

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: Ακριβές τιμές ρεύματος - Το νέο αδιέξοδο των νοικοκυριών - Αίτια, λύσεις και προοπτικές

Μετά το τέλος των επισκέψεων, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας της Ανατολικής Αττικής.

Διαπιστώνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τη μεγάλη έλλειψη σε στελέχωση και στα ΤΑ και στα ΑΤ, τις ελλείψεις στην αστυνόμευση των περιοχών και τα προβλήματα των ανθρώπων που υπηρετούν στην αστυνομία. Και βέβαια διαπιστώνουμε τα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες με δεδομένη την έξαρση της εγκληματικότητας και των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε Ραφήνα, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο & Παλλήνη

Καταρρίπτονται η μία μετά την άλλη οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Είναι ενδεικτικό το πόσο λίγοι αστυνομικοί υπηρετούν εκεί που πραγματικά χρειάζεται η κοινωνία την αστυνομία και πόση υπερστελέχωση υπάρχει στα τμήματα και τις διευθύνσεις καταστολής. Και αυτό τα δείχνει όλα, ξεκινώντας από τη δική μας περιοχή, την Ανατολική Αττική».