Στα χέρια της “Σκλαβενίτης” τα καταστήματα “Γέγος” σε Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο & Αρτέμιδα – Μπήκαν και οι πινακίδες! (φωτό)

Τέλος εποχής ήρθε για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γέγος, όταν μετά την πρώτη εξαγορά τεσσάρων καταστημάτων από τον Σκλαβενίτη πριν τις γιορτές, ήρθε και η τοποθέτηση των νέων πινακίδων, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την συμφωνία κλείνοντας μια ιστορία 51 ετών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, η συμφωνία ανέφερε πως τα καταστήματα στο Πόρτο Ράφτη, στην Αρτέμιδα και το Μαρκόπουλο αν και θα ανήκουν πλέον στον Σκλαβενίτη θα έχουν και την επιγραφή «Γέγος», όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα

Τα καταστήματα έκλεισαν για λίγες ημέρες ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και πλέον ανοίγουν τις πόρτες τους υπό νέα διεύθυνση

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το Irafina.gr, πριν  από λίγες ημέρες ο CEO της Γέγος Ευάγγελος Γέγος έγραψε τον δικό του αποχαιρετισμό από τον λογαριασμό του στα Social media, λαμβάνοντας πληθώρα μηνυμάτων από συνεργάτες και φίλους.

Ο κ. Γέγος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά από 51 χρόνια ιστορίας η αυλαία έπεσε. Τα SUPER MARKETS ΓΕΓΟΣ ιδρύθηκαν το 1971 και πέρασαν πριν λίγες μέρες στις αλυσίδες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ( 4 καταστήματα ) και ΜΑΣΟΥΤΗΣ ( 2 καταστήματα ). Ένας μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες , προμηθευτές, στα μέλη του ΕΛΟΜΑΣ καθώς και σε όλο το προσωπικό μας που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους. Κάθε τέλος μια νέα αρχή».

Υπενθυμίζεται ότι τα σούπερ μάρκετ Γέγος συμφώνησαν με τον Σκλαβενίτη λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για κοινή πορεία των τεσσάρων από τα έξι συνολικά καταστήματα (της Γέγος). Το νέο σχήμα θα λειτουργεί υπό την κοινή ταμπέλα Γέγος-Σκλαβενίτης για όσο διάστημα θα ισχύουν τα μισθωτήρια συμβόλαια που έχει υπογράψει η Γέγος με τον όμιλο Σκλαβενίτη για τα τέσσερα καταστήματα σε Πόρτο Ράφτη, Λούτσα και Μαρκόπουλο. Εκτός συμφωνίας μένουν τα καταστήματα της Αργυρούπολης και της Κερατέας, τα ακίνητα των οποίων μισθώνονται από τη Γέγος.

Πριν από λίγες ημέρες, δε, έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά αυτών των δύο καταστημάτων από την Μασούτης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν με την επωνυμία της Μασούτης τα δυο καταστήματα της Γέγος, σε Αργυρούπολη και Κερατέα Αττικής.

Ο κύκλος εργασιών της Γέγος εκτιμάται ότι θα φτάσει σε περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ το 2022, ποσό αντίστοιχο με εκείνο του 2021.

Η Γέγος ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1971 με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στην οδό Γρέγου στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Δημιουργήθηκε από τους Γιώργος Γέγο, Μιχάλη Γέγο και Κωνσταντίνος Μεθενίτη και ακολούθησε η δεύτερη γενιά ήταν ο Νίκος Γέγος, ο Γιάννης Γέγος και ο Νίκος Μεθενίτης.

Τη σκυτάλη ανέλαβε στη συνέχεια η τρίτη γενιά και συγκεκριμένα η Κατερίνα Γέγου, ο Μιχάλης Γέγος, ο Γιώργος Γέγος και ο Βαγγέλης Γέγος και η Κέλλυ Μεθενίτη με τον Κωνσταντίνο Μεθενίτη.

Φωτό: Ανδρέας Σαντοριναίος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.