Στα δικαστήρια με μπαστούνι ο Φουρθιώτης – Η κόντρα με την Αλεξανδράτου για τη διάρρηξη

Ο λόγος που βρέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης στα δικαστήρια ήταν η αντιδικία που υπάρχει εδώ και περίπου δέκα χρόνια με την πρώην συνεργάτιδά του Tζούλια Αλεξανδράτου.

Ειδικότερα, το 2010, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγόρησε τον Μένιο Φουρθιώτη πως διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της και απέσπασε 200 χιλιάδες ευρώ που ο ίδιος γνώριζε πως βρίσκονταν εκεί λόγω της στενής συνεργασίας τους.

Ο παρουσιαστής προσήλθε στα δικαστήρια λίγο πριν τις 11 το πρωί για να απολογηθεί για την κατηγορία που διατύπωσε εναντίον του το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Στην αρχή η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, ωστόσο στη συνέχεια δεδομένης της επαγγελματικής σχέσης τους, έστρεψε τις κατηγορίες κατά του Φουρθιώτη.

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η υπόθεση έχει πάρει περίπου 10 αναβολές.

Αθώος ο Φουρθιώτης στην κόντρα με την Αλεξανδράτου

Στην απολογία του, ο Φουρθιώτης αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία, ότι ποτέ δεν είχε μείνει στο σπίτι όπως είχε καταθέσει η ίδια, και ότι δεν γνώριζε τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου της και του συναγερμού του σπιτιού της.

Από την πλευρά της η Τζούλια Αλεξανδράτου στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη επαναλαμβάνοντας πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Την αθώωση λόγω αμφιβολιών του Μένιου Φουρθιώτης είχε ζητήσει και η εισαγγελέας.

«Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του», ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.