Στα ΚΤΕΛ από σήμερα η γραμμή 310 Μαραθώνας – Νέα Μάκρη – Ραφήνα – Μάτι – Μαραθώνας


Η λεωφορειακή γραμμή 310 Μαραθώνας – Νέα Μάκρη – Ραφήνα – Μάτι – Μαραθώνας έγινε η νεότερη λεωφορειακή γραμμή που πέρασε από την ΟΣΥ στα ΚΤΕΛ από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020.

Η λεωφορειακή γραμμή 310 δημιουργήθηκε αρχικά το καλοκαίρι του 2018 για να προσφέρει δωρεάν μετακίνηση στους κατοίκους της ανατολικής Αττικής που είχαν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Στη συνέχεια έγινε μόνιμη αν και το σύνολο της διαδρομής της βρίσκεται εκτός της περιοχής ευθύνης του ΟΑΣΑ όπου δρομολόγια εκτελεί το ΚΤΕΛ Αττικής (το οποίο για μία ακόμα φορά δεν αντέδρασε για προφανείς λόγους).

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Μαραθώνας: Αγωγές κατά ΔΕΗ & ΔΕΔΔΗΕ - 54 οικογένειες υπέγραψαν ήδη! (βίντεο)

Αν και στον επίσημο προγραμματισμό προβλέπονταν να πραγματοποιούν δρομολόγια 2 οχήματα, η ΟΣΥ προγραμμάτιζε καθημερινά ένα με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να είναι πολύ αραιά. Τα ΚΤΕΛ από σήμερα έχουν δρομολογήσει στη γραμμή δύο οχήματα.

Για ακόμα μία φορά όμως, τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής, επομένως δεν είναι δυνατή η πληροφόρηση των επιβατών για τα δρομολόγια της γραμμής σε ζωντανό χρόνο.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 34 λεωφορειακές γραμμές. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 25 γραμμές.

Δείτε ακόμα:  Πόλεμος Πατούλη – Κυβέρνησης για τις ευθύνες του χάους στους δρόμους

athenstransport.com