Σταύρος Νικολαΐδης – Εγκλωβισμένος στο σπίτι του στο Πικέρμι και 28 ώρες χωρίς ρεύμα

Εγκλωβισμένος στο σπίτι του στο Πικέρμι βρίσκεται ο Σταύρος Νικολαΐδης, καθώς εδώ και τρεις μέρες ο δήμος δεν έχει περάσει να καθαρίσει τον δρόμο ενώ παρέμειναν και 28 ώρες χωρίς ρεύμα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν οι κάτοικοι της περιοχής λόγω των προβλημάτων που επέφερε η κακοκαιρία «Ελπίς» ενώ παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

«Δεν είχαμε για 28 ώρες ρεύμα. Είμαστε ακόμα αποκλεισμένοι δεν έχει περάσει κανένας να ανοίξει το δρόμο. Ήμασταν 28 ώρες χωρίς ρεύμα, χωρίς κινητά, ξαπλώσαμε μπροστά στο τζάκι για να μην κρυώνει το παιδί. Είμαστε τυχεροί γιατί εγώ έχω κουζίνα υγραερίου και μαγειρέψαμε» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμα:  Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: Ανέτοιμα για την κακοκαιρία τα golden boys

«Το πρόβλημα είναι ότι δίνουμε λεφτά για αμέτρητα πράγματα και δεν δίνουμε για να γίνει υπογειοποίηση καλωδίων και έχουμε κάθε τρεις και λίγο αυτό το πράγμα. Δεν θα προσφύγω στη δικαιοσύνη γιατί η δική μου ταλαιπωρία δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ο αδερφός μου και η γυναίκα του που έμειναν στους δρόμους όμως, σίγουρα θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε ο Σταύρος Νικολαϊδης.