Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη : Εντυπωσιακή αυλαία για τις «Μουσικές Ιστορίες»

Με τον πιο εμφατικό και εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του διεθνούς φήμης συνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη στις Γραμμές.

Με το τελευταίο τους live το περασμένο Σάββατο 4/1 οι «Μουσικές Ιστορίες» έριξαν αυλαία -όπως ήταν αναμενόμενο- με ένα εντυπωσιακό sold out!

Αυλαία σε ότι αφορά την Αθήνα , καθώς η συγκεκριμένη μουσική παράσταση ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στην «Σφίγγα» η οποία συνεχίστηκε και στις «Γραμμές» .
Μετά λοιπόν από τις δυο μουσικές σκηνές όπου και φιλοξενήθηκαν οι «Μουσικές Ιστορίες» , έρχονται να ακολουθήσουν επιλεγμένες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

«Μουσικές Ιστορίες» : Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη

Δείτε φωτογραφίας και βίντεο από την τελευταία sold Out εμφάνιση τους στις «Γραμμές»

Φιλαράκια μουΈνα μεγάλο ευχαριστώ είναι «μικρό» μπροστά στην αγάπη σας που μας χάρισε 11 sold out παραστάσεις στις 2 μουσικές σκηνές (Σφίγγα/Γραμμές) που μας φιλοξένησαν κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.Οι «μουσικές μου ιστορίες» εκτός από νότες, πλέον θα έχουν να αφηγούνται και τις υπέροχες στιγμές που περασαμε μαζί, αυτούς τους δυο μήνες.Ένα μικρό «ενθύμιο» από την τελευταία παράσταση στις Γραμμές live.Τα ξαναλέμε σύντομα 🎹🎶🎶🎶

Gepostet von Stefanos Korkolis am Donnerstag, 9. Januar 2020