Στέλιος Ρόκκος για σύλληψη στιχουργού: «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό – Ήταν φυλακή»

Ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τον συλληφθέντα στο παρελθόν και έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1. «Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Είμαι με το στόμα ανοιχτό» δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος για τη σύλληψη Έλληνα στιχουργού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τον συλληφθέντα στο παρελθόν και έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1.

«Αυτή τη στιγμή, αν δεις το πρόσωπό μου… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουν πολύ καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε πριν πολλά χρόνια. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, είναι τρελό» συμπλήρωσε.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνώριζε για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη στο παρελθόν ο εν λόγω στιχουργός, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε: «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου ήταν τέρμα καλλιτεχνική».

«Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Είδες; Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% για κάποιον σίγουρος, αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία», είπε ο τραγουδιστής.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.