Στέλιος Ρόκκος για το έμφραγμα: Τρόμαξα

Ο Στέλιος Ρόκκος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του έχει επιστρέψει στο σπίτι του και στην καθημερινότητά του. Ο τραγουδιστής, ο οποίος υπέστη έμφραγμα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και μίλησε για τα όσα βίωσε αλλά και τη στροφή στην υγιεινή ζωή που έκανε κατόπιν συμβουλών των γιατρών.

«Γιατρούλη μου γράφεις ωραία στην τηλεόραση», είπε στον καρδιολόγο του και σημείωσε γελώντας πως «μου έχει καταστρέψει τη ζωή… Τι να την κάνεις χωρίς τσιγάρο και ρακί;». Ο Στέλιος Ρόκκος βγήκε σε σύνδεση στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς με την Σοφία Αλιμπέρτη που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη.

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια και στην Λήμνο κι εδώ. Δεν ένιωσα ποτέ ότι -εκτός από το περιστατικό που το βίωσα κάπως και τρομάζεις και λες τι είναι ξαφνικά- όταν με ανέλαβαν είχε πολύ καλό happy end. Κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις και το προβλέπεις» δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Λέω στους φίλους μου να παρακαλάτε να σας βρουν κάτι γιατί είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί. Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής και ξεσπάω. Παίρνω την μηχανή μου, βάζω το κράνος μου και αμολιέμαι στους δρόμους και με βοήθησε πολύ. Το μόνο δύσκολο ήταν το τσιγάρο. Έχω πει σε συνομήλικούς μου να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.