Στη φυλακή ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος Νορβηγός, μετά την σημερινή (30/12), απολογία του ενώπιον του 4ου τακτικού ανακριτή στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

Επιπλέον, κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για όλα.

Παράλληλα, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ αναμένεται και η συνδρομή των Νορβηγικών Αρχών, οι οποίες θα παράσχουν στοιχεία σχετικά με το ποινικό μητρώο του 44χρονου και το ψυχιατρικό του υπόβαθρο, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εμπεριστατωμένο προφίλ.

Τέλος, ο 44χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα (1/1) και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης που θα τον φιλοξενήσει μέχρι τη δίκη. Επιπρόσθετα, έχει ζητηθεί από τον δικηγόρο του να μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική πτέρυγα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.