Στη Ραφήνα θα βρεις το κατάστημα επίπλων που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου

Πρόκειται για το κατάστημα “Φάμπρικα Έπιπλα” που βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια στο 24ο χλμ Λ.Μαραθωνος, στην Διασταύρωση Ραφήνας και δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων από το 1992.

Εκεί θα βρεις τα πάντα για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το γραφείο, τον εξωτερικό σου χώρο, ακόμα και είδη θαλάσσης! Υπάρχει τεράστια ποικιλία προϊόντων για κάθε γούστο, αλλά ξεχωρίζει για το ότι μπορείς να φτιάξεις από την αρχή τα έπιπλα όπως ακριβώς τα θες εσύ.

Δείτε ακόμα:  Έργα σε κάθε μήκος και πλάτος σε Ραφήνα και Πικέρμι (φωτό)

Στην εποχή μας, η αγορά έχει γεμίσει με έτοιμα έπιπλα χαμηλής ποιότητας που είναι ίδια για όλους. Αυτό το κατάστημα διαφέρει γιατί φτιάχνει και έπιπλα customized, στο γούστο και στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Πράγμα που σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να επιλέξει μόνος του τις αποχρώσεις, τα υλικά, τα υφάσματα και τις διαστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί το κάθε προϊόν να συνδυαστεί πιο εύκολα με τα ήδη υπάρχοντα, να ταιριάξει στον χώρο με το κατάλληλο μέγεθος, αλλά και να αποκτήσεις τα έπιπλα που πάντα ονειρευόσουν για το σπίτι σου! Είναι από τα λίγα καταστήματα που συνεχίζουν να παράγουν το γνήσιο και ποιοτικό ελληνικό έπιπλο που θα σου μείνει «για μια ζωή» .

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Η Πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση σώζει ζωές!

Στην “Φάμπρικα” θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Είτε θες μια πιο οικονομική λύση σε έπιπλα εισαγωγής, είτε θες έπιπλα που θα φτιαχτούν όπως τα ονειρεύεσαι εσύ, η λύση βρίσκεται στο κατάστημα της περιοχής μας με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Διεύθυνση: 24ο χλμ Λ. Μαραθώνος, (Διασταύρωση) Ραφήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2294154853 / 6940958165
Facebook: https://www.facebook.com/fabricaepipla