Στιγμές αγωνίας για την Τζούλια Νόβα – Τι συνέβη

Η Τζούλια Νόβα περιγράφει τις προσπάθειες του συντρόφου της μαζί με εθελοντές να σβήσουν πύρινα μέτωπα που απειλούσαν περιοχές της Αττικής.

Δύσκολες ώρες έζησε η Τζούλια Νόβα κι ο σύντροφός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος, με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε αρκετά μέρη της Αττικής. Για την εμπειρία της εκείνες τις ημέρες μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη.

«Αρχικά τρομοκρατηθήκαμε με την πορεία της φωτιάς στη Ροδόπολη και στον Διόνυσο. Είδαμε τους καπνούς και μας είπαν ότι το μέτωπο μεγάλωνε συνεχώς. Ο σύντροφός μου έχει μια μπυραρία στην Ροδόπολη και η φωτιά ήταν στα 500 μέτρα από το μαγαζί. Αμέσως κινητοποιήθηκε και πήγε να βοηθήσει τους ανθρώπους εκεί αλλά και να σβήσει την φωτιά. Βρήκε κάποιους εθελοντές, οι οποίοι τον έβαλαν στην ομάδα τους και ξεκίνησαν να σβήνουν όλοι μαζί. Περιόρισαν την φωτιά και το μαγαζί σώθηκε μετά από μεγάλες προσπάθειες.

Δείτε ακόμα:  «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είπε… είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;»

Το ζευγάρι έζησε και δεύτερη φωτιά στον Άγιο Στέφανο: «Φοβηθήκαμε πολύ να μην φτάσει η φωτιά στα σπίτια του Αγίου Στεφάνου. Ο σύντροφός μου, που είναι ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, χωρίς δεύτερη σκέψη έφυγε από το σπίτι και πήγε για άλλη μια φορά να βοηθήσει με άλλους εθελοντές στην κατάσβεση της φωτιάς. Ήρθε στο σπίτι στις 7.30 το πρωί. Τελικά είχαν καταφέρει να σταματήσουν την επέκταση της πυρκαγιάς. Νιώθω υπερήφανη για εκείνον, που έκανε ό,τι μπορούσε από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει για όλους χωρίς άλλες απώλειες και καταστροφές».

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

zappit.gr