Στην «αγκαλιά» του Μαρινάκη η Ελένη! Η Mega-λη επιστροφή της βασίλισσας της TV, τα παζάρια και η «χρυσή» συμφωνία. Όλο το παρασκήνιο

Σε προχωρημένες συζητήσεις φαίνεται πως βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη με το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Οι συζητήσεις με το Μεγάλο Κανάλι έχουν προς ώρας ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές, ενώ μοιάζει να είναι θέμα χρόνου η οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερο Τύπου, οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν καλά την τεράστια δυναμική της «ωραίας Ελένης» στη διαφημιστική αγορά χάρη στην οποία «η ίδια υπήρξε μια αδιάκοπη πηγή ρευστού στα ταμεία του καναλιού επί σειρά ετών».

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Κότσιρας: "Μάνα μου λείπεις..."

Τα νούμερα τηλεθέασης, λοιπόν, δεν είναι ακριβώς το ζητούμενο για το Mega. Αυτό που πραγματικά επιθυμεί ο σταθμός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι να κλείσει εμπορικές συμφωνίες – μαμούθ που θα του αποφέρουν τεράστια κέρδη εκ των οποίων φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα πηγαίνει στην ίδια την Ελένη Μενεγάκη σαν bonus στον μισθό της.

Αναμένουμε να δούμε ποια και πότε θα είναι η επιστροφή για την Ελένη Μενεγάκη στην μικρή οθόνη…

Δείτε ακόμα:  MasterChef: Αποχώρησε απρόσμενα από τον διαγωνισμό

patkiout.gr