Στην τελική ευθεία η λειτουργία του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης!

Στην τελική ευθεία μπήκε η λειτουργία του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης με την ολοκλήρωση των εργασιών του ολοκαίνουργιου και καλαίσθητου κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί, στην 5η Εξοχική Κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης.

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2019 το κτίριο του 4ου Νηπιαγωγείου επισκέφτηκε και επιθεώρησε η Επιτροπή Καταλληλότητας, αποτελούμενη από τους: Στέφανο Καπέλλα Διευθυντή Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης (Πρόεδρο), Αργύρη Λάσκο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Ευαγγελία Μαχίνη από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, Δήμητρα Κασάπογλου από τη ΔΟΥ Παλλήνης, Ιωάννη Σακελλαρίου Μηχανικό της ΚΤΥΠ ΑΕ (μέλη), συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα.

Δείτε ακόμα:  Η Ομοσπονδία ζήτησε άμεσα την παραίτηση του Αδαμόπουλου

Τον Δήμαρχο Μαραθώνος και την Επιτροπή Καταλληλότητας υποδέχθηκε η Διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου κα Βίκυ Μερκούρη.

Τα μέλη της Επιτροπής Καταλληλότητας έμειναν εντυπωσιασμένα και απόλυτα ικανοποιημένα τόσο από την ποιότητα κατασκευής όσο και από την τοποθεσία του βρίσκεται το Νηπιαγωγείο και άναψαν το «πράσινο φως» έτσι ώστε να ξεκινήσει η άμεση λειτουργία του.

Το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης διαθέτει 4 αίθουσες που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι 100 νήπια.

Τα εγκαίνια του 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης να γίνουν στα μέσα Νοεμβρίου (θα υπάρξει σχετική Ανακοίνωση).

Δείτε ακόμα:  «Βόμβα» Σγουρού: Πατούλης - Δούρου με κοινό δικηγόρο κατά πληγέντων σε Μάτι και Μάνδρα

«Η Δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που μέσα σε μόνο δυο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μας στα ηνία του Δήμου Μαραθώνος, παραδίδουμε ένα καινούργιο σχολείο στον τόπο μας, το 4ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης. Σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις που θα αφορούν την ίδρυση και του 5ου Νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης. Γιατί, για τη Δημοτική Αρχή η παιδεία του τόπου μας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα» δήλωσε, μετά το «πράσινο φως» της Επιτροπής Καταλληλότητας, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.