Στις 19.00 σήμερα η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δήμου Ραφήνας – Βαγγ. Μπουρνούς: “Ο τόπος ανήκει στους πολίτες και όχι σε διορισμένους”!


Σήμερα στις 19.00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς, για να συζητηθεί το θέμα που ανέκυψε με την μη παραχώρηση από τον Ο.Λ.Ρ του Αγίου Νικολάου στον Δήμο και ποια θα είναι η στάση – απάντηση τους.

όπως σας είχαμε ενημερώσει άμεση είναι η αντίδραση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, μετά την αποκάλυψη ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παραχώρηση του Αγίου Νικολάου στον Δήμο, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Εκτός από την Διευθύνουσα Σύμβουλο Δέσποινα Γκικάκη και τον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ψήφισαν να μη παραχωρηθεί ο Άγιος Νικόλαος στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πανηγυρικός Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ευαγγ. Μπουρνούς: “Κάποιοι επιθυμούν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου. Προφανώς θα “κουνηθούν” από την απελευθέρωση των ανέμων που δημιουργούν. Ο τόπος ανήκει στους πολίτες και όχι σε διορισμένους”.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με τις υπ’ αριθ. 163/2020 (αρ. πρωτ. 33282/29.5.2020), 60249/22-09-2020, 426/2020 (αρ. πρωτ. 77233/13.11.2020) εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018, σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη – με χρήση της τεχνολογίας e:Presence (www.epresence.gov.gr) που έχει παραχωρηθεί για χρήση με σχετική εγκύκλιο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης – σήμερα, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης στις 19.00 και ώρα λήξης στις 21.00 (με δικαίωμα παράτασης του χρόνου τηλεδιάσκεψης σε περίπτωση που απαιτηθεί) με το ακόλουθο θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί των θεμάτων που αφορούν την αλλαγή οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης και τον αποχαρακτηρισμό τμημάτων καθώς και τη λειτουργία του Λιμένα Ραφήνας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ζητείται υπάλληλος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Το εν λόγω θέμα τίθεται κατεπειγόντως προς συζήτηση λόγω λήψης σχετικής απόφασης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΡ ΑΕ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ