Στις 7 Μαρτίου θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Την μεθεπόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου το πολυσυζητημένο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων στη χώρα μας.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη μέρα, που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει επιστρέψει από το Βουκουρέστι όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, θα πάρει τον λόγο στη Βουλή και θα αναφερθεί στο νομοσχέδιο-τομή για την κυβέρνησή του.

Την ίδια ώρα δεν έχει ακόμη συγκεκριμενοποιηθεί η ημερομηνία της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους αγρότες της Θεσσαλίας (σ.σ. είναι ειδική κατηγορία σε σχέση με τους υπόλοιπους αγρότες καθώς αυτοί είχαν πληγεί και από την κακοκαιρία Daniel που «έπνιξε» τον θεσσαλικό κάμπο προ μηνών). Θα πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία λόγω του φορτωμένου προγράμματος του πρωθυπουργού και των αλλεπάλληλων ταξιδιών του στο εξωτερικό (αυτές τις ημέρες, για παράδειγμα, βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στην Ινδία).

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.