Στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για να πάρουν κατάθεση από την Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταβούν είτε εντός της ημέρας είτε αύριο Πέμπτη (το πιθανότερο αύριο) αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να λάβουν ανωμοτί κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας.

Η 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου, θα καταθέσει ως ύποπτη για την ανθρωποκτονία της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη κατηγορούμενη θα έχει την δυνατότητα, μετά από την προθεσμία που αναμένεται να λάβει, να μελετήσει τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι είτε θα καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών είτε θα υποβάλει σχετικό υπόμνημα, με τις δικαστικές Αρχές να έχουν τον τελευταίο λόγο για την άσκηση ποινικής δίωξης, κάτι που θα σημάνει την έναρξη νέου κύκλου ανάκρισης.

Θρυαλλίδα εξελίξεων ήταν το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρια, που χρησιμοποίησαν δύο μεθόδους για να συντάξουν τη κρίσιμη έκθεση τους, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών, ήταν η ασφυξία.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.