Στο «φως» απίστευτη θηριωδία στον Ωρωπό – Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού!

Αποτρόπαιο περιστατικό κτηνοβασίας αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (20.9.2023), με θύμα έναν σκύλο από τον Ωρωπό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον μετέφερε σε κτηνιατρικό κέντρο στον Ωρωπό για εξετάσεις.

Ο κτηνίατρος, κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα το ζώο να μεταφερθεί σε έτερο κτηνιατρικό κέντρο στη Χαλκίδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Στο στομάχι του σκύλου εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα βιασμού.

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Μετά από ένταλμα σύλληψης, αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η ιδιοκτήτρια ώστε να συλληφθεί.

Το eviathema.gr, που έκανε το ρεπορτάζ, σημειώνει ότι, σύμφωνα με την νομοθεσία, για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά, το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

Σε ανάρτηση της η ιδιοκτήτρια Νοσοκομείο Μικρών Ζώων “Κυανούς Σταυρός” κα Νεφέλη Σωτηρία Σίνου αναφέρει:

Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια ενώ δεν ήθελα .
Διαβάζω από το πρωί δημοσιεύματα για προφυλακτικό που βρέθηκε στο στομάχι σκύλου.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν είναι αλήθεια γιατί το συγκεκριμένο ζώο είναι εδώ μαζί μου. Βρέθηκαν υπολείμματα πλαστικού στη ΜΗΤΡΑ του, σε σημείο που δεν μπορούν να βρεθούν χωρίς ανθρώπινη παρεμβολή.

Διαβάζω λοιπόν ανακρίβειες και από κάτω σχόλια γελωτος και χιούμορ τα οποία δεν μπορώ να διαχειριστώ διότι από εχθές και εγώ και οι συνάδελφοι μου είμαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ από τη θλίψη.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή αλλά είναι υψίστης σημασίας να αποκατασταθεί η αλήθεια , να κοπεί το γέλιο και να καταλάβουμε όλοι ότι αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν στη διπλανή πόρτα μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.