Στο κόκκινο η αγωνία χιλιάδων κατοίκων για την έξαρση της εγκληματικότητας σε Ραφήνα, Νέο Βουτζά, Νέα Μάκρη & Μαραθώνα

Την… εκκωφαντική απουσία όλων ανεξαιρέτως των βουλευτών της Ανατολικής Αττικής από την εκδήλωση που πραγματοποίησαν φορείς των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας – Πικερμίου στον Ν. Βουτζά με θέμα την έξαρση της εγκληματικότητας σε περιοχές των δύο δήμων, επεσήμανε η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος», Έμυ Κροκίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Κροκίδη τόνισε την παρουσία, στην ίδια εκδήλωση, εκατοντάδων συμπολιτών της τόσο από το Ν. Βουτζά, όσο και από το Μάτι, τον Προβάλινθο και άλλες περιοχές, στοιχείο που κατέδειξε την αγωνία των ανθρώπων αυτών για την καθημερινή εφιαλτική πραγματικότητα που βιώνουν.

Η κα Κροκίδη αναφέρθηκε στις σημαντικότατες επισημάνσεις που έκανε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος ο οποίος με συγκεκριμένα στοιχεία κατέδειξε το μέγεθος του προβλήματος αλλά και της αδυναμίας αστυνόμευσης των περιοχών.

Παράλληλα, η δραστήρια πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος», δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερα ψυχοφθόρα κατάσταση των συμπολιτών της οι οποίοι βιώνουν ένα καθεστώς απόλυτης ανασφάλειας.

Επιπροσθέτως η κα Κροκίδη σημείωσε το σύνολο των προτάσεων που διατυπώθηκαν και έγιναν αποδεκτές από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση εκφράζοντας την ελπίδα ότι η κοινή και συντονισμένη προσπάθεια θα φέρει αποτελέσματα.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η κα Έμυ Κροκίδη:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.