Στο Κορωπί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Εγκαινιάζει το νέο data center της Lamda Helix

Μια ακόμα σημαντική επένδυση στον χώρο της Πληροφορικής και των Data Centers αναμένεται να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί της Δευτέρας.

Περίπου στις 09:30 το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, και τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εγκαινιάζουν το νέο data center της εταιρείας Lamda Helix που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Βαλκάνια στο Κορωπί.

Πρόκειται για επένδυση που θα δημιουργήσει περίπου 200 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της εταιρείας. Μάλιστα, η ηγεσία της Lamda Helix, η οποία έχει σημαντική παρουσία στη χώρα μας και έχει εξαγοραστεί από την αμερικανική εταιρεία Digital Realty, είχε συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη στις αρχές Ιουλίου, στην οποία ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πρόοδο των εργασιών της νέας επένδυσης στο Κορωπί.

Δείτε ακόμα:  Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης του παράπλευρου οδικού δικτύου Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας

Σημειωτέον, πρόκειται για ακόμα μια επένδυση σε data center στη χώρα μας, μετά και τις επενδύσεις και άλλων μεγάλων εταιρειών, με κορυφαία τη Microsoft.

reader.gr