Στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης η Hμερίδα ενημέρωσης διευθυντών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων (φωτό)

Hμερίδα ενημέρωσης διευθυντών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης την Τρίτη 06-12-2022. Την ημερίδατίμησε με την παρουσία της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως συνοδευόμενη από τους στενούς συνεργάτες της κ. Παρασκευόπουλο και κα Μπούρα.

Η υπουργός αφού δέχθηκε το καλωσόρισμα και τις ευχές για την ονομαστική της εορτή από τον προϊστάμενο της ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής κ. Μαρίνο Ανδρέα, αναφέρθηκε στο έργο του Υπουργείου, απάντησε σε ερωτήσεις των διευθυντών ενώ δέχθηκε ποικίλες επισημάνσεις από προϊσταμένους και στελέχη της Διεύθυνσης σχετικά με τις ανάγκες και τις δυσκολίες επιτέλεσης του διοικητικού έργου. Η παρουσία της υπουργού επισφραγίστηκε ευχάριστα από τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου η οποία συνοδεύθηκε από επευφημίες, αγκαλιές και ευχές για την ονομαστική της εορτή.

Στην ημερίδα συμμετείχαν προϊστάμενοι και στελέχη της ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής που ανέλυσαν μια σειρά θεμάτων με ενδεικτικά τα ακόλουθα :εύρυθμη λειτουργία Myschool, αλλαγή απολυτηρίων, κατ΄ιδίαν διδαχθέντες, παράλληλη στήριξη, εγγραφές-μετεγγραφές,
μη φοίτηση μαθητών, αντιμετώπιση ενδοοικογενειακής βίας, πειθαρχικά μαθητών, κάλυψη κενών, σύνθεση και λειτουργία Συλλόγου Διδασκόντων, Διοικητικές Πράξεις, Πειθαρχικό Δίκαιο εκπαιδευτικών, απουσιολόγια & άδειες αναπληρωτών ΠΔΕ & ΕΣΠΑ, διευκρινίσεις στη διαδικασία χορήγησης αδειών, ζητήματα ΠΥΣΔΕ, Μεταθέσεις, Αποσπάσεις, Άδειες ιδιωτικού έργου Θέματα Πρωτοκόλλου – e-mail, Ισοτιμία-αντιστοιχία Εκδρομές, μετακινήσεις και εκπαιδευτικές επισκέψεις στα πλαίσια Προγραμμάτων και εκδηλώσεων εντός και εκτός της χώρας & μετακίνησης στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmusέκτακτες αμοιβές, αναρρωτικές άδειες Αναπληρωτών κρατικού προϋπολογισμού, τακτική μισθοδοσία.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο κ. Χονδρογιάννης Ελευθέριος Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ84) με εισήγηση σχετικά με τη διαχείριση σχολικής τάξης.

Η ενημερωτική συνάντηση ολοκληρώθηκε με παρέμβαση εφ’ όλης της ύλης από το Διευθυντή της ΔΔΕ Ανατολικής Αττικής κ. Ανδρέα Μαρίνο.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.