Στόχος διαρρηκτών μεγαλογιατρός – Πάνω από 160.000 ευρώ η «λεία»

Στόχος διαρρηκτών έγινε πολύ γνωστός γιατρός της Αθήνας με τους κακοποιούς να του αρπάζουν πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και να φεύγουν σαν κύριοι.

Ο γιατρός που διαμένει στα βόρεια προάστεια και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά πάνω από 160.000 ευρώ καθώς επίσης και κοσμήματα, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι δεν εντόπισαν σημάδια διάρρηξης των δραστών.

Ο γιατρός μάλιστα ο οποίος φοβόταν μήπως γίνει στόχος συμμορίας κακοποιών είχε κρύψει τα χρήματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού πιστεύοντας ότι έτσι εκείνοι δεν θα τα εντόπιζαν. Όμως ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το πολύ μεγάλο ποσό και να εξαφανιστούν σαν κύριοι.

Σύμφωνα με το cnn.gr, αστυνομικοί της βορειοανατολικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση θα πάρουν ξανά κατάθεση από τον μεγαλογιατρό καθώς επίσης και από όλα τα άτομα που έμπαιναν στο σπίτι ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα ερευνηθεί αν υπάρχουν dna και αποτυπώματα σεσημασμένων κακοποιών σε σημεία που μπορεί να έχουν σχέση με τη διάρρηξη.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.