Survivor – Κατσαούνης: “Κατασκευασμένο το περιστατικό με τη 16χρονη” λένε οι δικηγόροι του – Απειλεί με μηνύσεις

Μέσω ανακοίνωσης, οι δικηγόροι του 27χρου Γιώργου Κατσαούνη αναφέρουν πως ο παίκτης πρόκειται να προβεί στην υποβολή μηνύσεων κατά όσων τον διαβάλλουν κάνοντας λόγο για ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Με μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσων προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του απειλεί ο Γιώργος Κατσαούνης αναφορικά με την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας 16χρονης μαθήτριας, λίγο πριν ο ίδιος βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ως συμμετέχων στο Survivor 5.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του 27χρονου αγρότη ασκήθηκε ποινική δίωξη για δυο αδικήματα, αυτό της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Οι δικηγόροι του 27χρονου, Διαμαντής Μπασαράς και Ιουλία Αγγελακοπούλου μέσω ανακοίνωσής τους ανέφεραν μεταξύ άλλων πως “όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα”, υπογραμμίζοντας ότι γίνονται στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Ζουγανέλης: Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του:

“Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Δείτε ακόμα:  Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: "Θα τα μάθετε όλα"

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς

Ιουλία Αγγελακοπούλου”

Σημειώνεται ότι η κ. Αγγελακοπούλου μιλώντας στο MEGA το πρωί της Παρασκευής τόνισε πως ο πελάτης της αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις και δήλωσε πώς όταν ο Γιώργος Κατσαούνης επιστρέψει την Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

“Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη προς το πρόσωπό της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μιας ομάδας εφήβων που ηταν παρόντες και είδαν το περιστατικό όπως έλαβε χώρα.

Ο εντολέας μου εν όψει και της συμμετοχής του στο παιχνίδι στο οποίο επρόκειτο να λάβει μέρος, προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων εντάχθηκε και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και τους ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα ‘πατήματα’. Η καταγγέλλουσα η οποία βρισκόταν και εκείνη εκεί προθυμοποιήθηκε και η ίδια να του ασκήσει αυτές τις πιέσεις. Για τον λόγο αυτό κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα πέντε μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη οπτική επαφή, του άσκησε αυτές τις πιέσεις, κατόπιν στο μπροστινό μέρος και η ίδια με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Εκείνος σηκώθηκε, η μηνύτρια παρέμεινε πάνω του και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα, στα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Την εναπόθεσε κάτω, της είπε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό”, δήλωσε η ίδια.

Δείτε ακόμα:  «Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ τον Πέτρο Φιλιππίδη»

news247.gr