Συγκέντρωση ενάντια στην ακρίβεια σε καύσιμα, βασικά τρόφιμα και στους λογαριασμούς ρεύματος (βίντεο)

Η ακρίβεια επιμένει και οι αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται. Συνθήματα κατά της κυβέρνησης από τους διασηλωτές…

Η ακρίβεια συνεχίζει να εξανεμίζει οικογενειακούς προϋπολογισμούς, με μια σειρά από νοικοκυριά στη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα να βρίσκονται στα όριά τους. Οι περικοπές στο καλάθι της νοικοκυράς και οι εκπτώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, είναι αδύνατον να λύσουν το πρόβλημα.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της ακρίβειας και της ανόδου των τιμών σε τρόφιμα, καύσιμα και εμπορεύματα, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία, συμμετείχαν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, εκπαιδευτικά και εργατικά σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες, ενώ την κινητοποίηση στήριξαν και συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ στην Αριστοτέλους, για να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση των αναδρομικών.

Οι διαδηλωτές, αντιτέθηκαν στις αλλεπάλληλες αυξήσεις των τιμών σε βασικά είδη διατροφής, στο ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο, στα καύσιμα αλλά και στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς, όπως υποστήριξαν, εξανεμίζουν τους ήδη συρρικνωμένους μισθούς και τις συντάξεις, κάνοντας λόγο για “εφιάλτη για τα λαϊκά στρώματα”.

Ζήτησαν επίσης τη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την πάταξη της αισχροκέρδειας. Δείτε τις εικόνες που μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ…

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.