Συγκινεί η αδερφή του Mad Clip: «Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα»

Μετά από την τεράστια επιτυχία που έκανε το τραγούδι που έβγαλε, η Άσπα, η αδερφή του Mad Clip, σπάει τη σιωπή της και μιλάει τόσο για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, όσο και για τον αδικοχαμένο trapper.

«Το νέο μου τραγούδι, δεν περίμενα ότι θα πάει πολύ καλά και το αγάπησε ο κόσμος. Πήρα απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι μετά από κάποια γεγονότα που μου έδειξαν ότι η ζωή είναι μικρή» ανέφερε για το ξεκίνημά της.

Όπως είπε, θέλει να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που είχε πει με τον αδερφό της. «Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να το κυνηγήσω, πίστευε σε μένα. Θέλω να τον κάνω περήφανο όπως έκανε εκείνος με την πορεία του», είπε και συμπλήρωσε: «Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα. Στη ζωή συμβαίνουν απρόσμενα γεγονότα και σε ωθούν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου μέχρι το τέλος. Ο Παναγιώτης μου έλεγε: ”νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ!”.

Τέλος, η Άσπα είπε: «Θυμάμαι ότα έκανε τα πρώτα του live, ήταν απίστευτο πράγμα από την πρώτη του εμφάνιση και όλα όσα πέτυχε. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι ειμαι η αδερφή του Mad Clip. Είμαι πολύ περήφανη που είναι αδερφός μου».

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.