Συγκινεί η Σοφία Μπεκατώρου: “Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι” – “Να μου μιλάς ωραία”

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο με τις καταγγελίες όπου υπενθυμίζεται ότι αυτό τον αγώνα τον ξεκίνησε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Συγκεκριμένα μέσα από ανάρτηση της η Σοφία Μπεκατώρου απευθύνθηκε για την “Ημέρα της Γυναίκας” και ότι κάθε μέρα πρέπει να είναι η ίδια.

Σοφία Μπεκατώρου: Η ανάρτηση που έκανε

Η Σοφία Μπεκατώρου, η Ολυμπιονίκης που με τη δημόσια εξομολόγησή της έκανε την αρχή για το ελληνικό #metoo, έκανε σήμερα μια συγκινητική ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Δείτε ακόμα:  «Πάω να φέρω όπλο» είπε ο 72χρονος πριν εκτελέσει τον 39χρονο καταστηματάρχη

Η Ολυμπιονίκης ανάρτησε μια φωτογραφία με λουλούδια και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες.

Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε.

Δεν την θέλω.

Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ.. Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!! #equality #together».

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο την Πέμπτη (8/4)

Δείτε την ανάρτηση