Συγκινεί η Βάσω Γουλιελμάκη: «Η μητέρα μου ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή»

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Βάσω Γουλιελμάκη η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, που δεν μπορεί να ξεπεράσει, ενώ αναφέρθηκε στην κόρη της και αποκάλυψε πως του χρόνου θα πάει στην Αμερική για σπουδές. «Η κόρη μου τώρα είναι 17. Του χρόνου θα φύγει και θα πάει να σπουδάσει στην Αμερική, όπου είναι ο πατέρας της. Οι μητέρες συνήθως έχουν τον ρόλο να παίζουν τις πιο αυστηρές».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν ήταν εύκολο να γνωρίσει στην κόρη της κάποιον σύντροφό της. «Δεν είναι εύκολο να της γνωρίσω κάποιον σύντροφό μου. Δύο μεγάλες σχέσεις που έκανα, μετά τον χωρισμό, πέρασαν χρόνια για να γνωρίσει η Μαρίλια τους δύο ανθρώπους που ήταν κοντά μου».

Η Βάσω Γουλιελμάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή. «Η μητέρα μου ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλειά της και κάποια στιγμή έφτασε… Νόμιζα ότι επειδή ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος αυτό δεν θα γίνει ποτέ, ότι θα νικήσει και τον θάνατο. Είμαι από τους τυχερούς γιατί η μαμά μου πέθανε σε μεγάλη ηλικία οπότε είχα το χρόνο να της πω ότι την αγαπώ. Έχω πολλά αδέρφια. Είμαι η ένατη. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη».

Δείτε ακόμα:  Καίτη Φίνου: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου»

protothema.gr