Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 11χρονης

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 11χρονης στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lawandorder.gr, έχουν προκύψει βάσιμα στοιχεία για τον δεύτερο κατηγορούμενο, επίσης κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος επισκέφθηκε πολλές φορές το σπίτι της πρώτης κατηγορούμενης, παρέχοντάς της υποστήριξη κατά την τέλεση των πράξεων προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του βιασμού, κατηγορίες για τα οποίες ήδη είναι προφυλακισμένη η πρώτη κατηγορούμενη.

Με υπόμνημά της προς τον Εισαγγελέα το οποίο θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες, η δικηγόρος της οικογένειας της μικρής, κα Ανθούλα Ανάσογλου, θα αιτηθεί τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του άνδρα ώστε, όπως και στην περίπτωση της πρώτης κατηγορούμενης, να μπορέσει να διερευνηθεί τόσο η δική του εμπλοκή όσο και η πιθανή εμπλοκή ακόμα περισσότερων ατόμων.

Επίσης, η κα Ανάσογλου θα ζητήσει την άρση προστασίας τηλεφωνικού απορρήτου και του δεύτερου κατηγορουμένου με ανάλυση και απομαγνητοφώνηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του ώστε να διαλευκανθεί η συμμετοχή του, τόσο σε αυτή την υπόθεση όσο, ίσως, και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Επιπλέον η σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της περιοχής που ενεργοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από τη μέρα της αρπαγής μέχρι την μέρα της σύλληψης της πρώτης κατηγορουμένης προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι κινήσεις και οι επικοινωνίες του δεύτερου κατηγορούμενου, θα είναι ακόμα ένα αίτημα της οικογένειας της 11χρονης.

Τέλος η δικηγόρος της 11χρονης θα ζητήσει να επιστραφεί μέρος της δικογραφίας στην αρμόδια ανακρίτρια ώστε να διερευνηθεί η εμπλοκή επιπλέον ατόμων στην υπόθεση.

Από όλα τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι η υπόθεση αρπαγής της μικρής, εκτός από το σκέλος που αφορά την ίδια, την κακοποίηση που υπέστη και την απόδοση ευθυνών στους δράστες της κακοποίησης, ίσως να γίνει η αφορμή να ξετυλιχτεί ένα «κουβάρι» το οποίο κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.

Κύκλωμα παιδεραστίας και παιδικής πορνογραφίας; Ίσως.

Οι κινήσεις των κατηγορούμενων δείχνουν ότι δεν ήταν «άπειροι». Η δημοσιοποίηση της αρπαγής και ο ντόρος που προκλήθηκε πιθανότατα ήταν η αιτία που η κατηγορούμενη πανικοβλήθηκε και άφησε ελεύθερη τη 11χρονη τόσο γρήγορα, με αποτέλεσμα από εκείνη τη στιγμή να ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις, οι οποίες δεν έχουν σταματήσει να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.