Συγκλονίζει γνωστός τραγουδιστής – Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Τη δική του κραυγή αγωνίας έκανε ο Γιώργος Καμπουρίδης μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε στη δεινή οικονομική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, καθώς κινδυνεύει λόγω ενός απλήρωτου δανείου να χάσει το σπίτι του και να βρεθεί στον δρόμο.

«Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορωνοϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι τοπ είχα πάρει πριν είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν 15 μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου δηλώσανε» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καμπουρίδης.

«Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα» εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘’Μαγεμένο Αυλό’’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές» παραδέχεται ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.