Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου που πέθανε από θερμοπληξία (βίντεο)

Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία στην Χαλκίδα την Παρασκευή (21.07.2023).

Μιλώντας στο eviaonline.gr, η μητέρα του 46χρονου από την Χαλκίδα ανέφερε πως ο γιος της δούλευε σε σουβλατζίδικο της περιοχής.

Όταν γύρισε από τη δουλειά έδειξε αμέσως πως δεν ήταν καλά, και επικοινώνησε με γιατρό. Τους είπε να του βάλουν πετσέτα στο πρόσωπο και να τον πάνε αμέσως στο νοσοκομείο.

Όπως είπε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο κι έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε από το σουβλατζίδικο και δεν καταλάβαινα. Άρχισε και πετούσετην μπλούζα, δεν καταλάβαινα τι έκανε. Λέω “παιδάκι μου, τι έχεις;”. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μίλαγε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον κ. Λεονάρδο και λέει μάλλον ότι είναι θερμοπληξία. “Τροχάδην να τον πάτε στο νοσοκομείο. Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και να τον πάτε στο νοσοκομείο”. Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει,το παιδί μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρεμε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί παθαίνει την πρώτη καρδιακή ανακοπή και μετά τον επανέφεραν. Παθαίνει και δεύτερη και τελείωσε. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μου. Εκείνη την ημέρα εργαζόταν στο σουβλατζίδικο» λέει η μητέρα.

Μιλώντας για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ήταν διανομέας μη δηλωμένος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό στο περιστατικό η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε έλεγχο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τραγικό περιστατικό, η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε έφοδο στην ψησταριά που δούλευε ο 46χρονος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.