Συγκλονίζει η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Ο γιατρός απέκλεισε το να γίνω μάνα, έτρεχα και έκλαιγα»

Η κόρη μου ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει” ομολόγησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Την Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενεί προσεχώς η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες» και η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στον κόσμο η κορούλα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που έγινε με την Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί».

Δείτε ακόμα:  Φώτης Σπύρος: «Οι φίλοι μου με έκαναν πέρα λόγω του αλκοόλ»

«Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφο μου,. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε «για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά». Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω παιδί» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση, «σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο στην άκρη». Άνοιξα την πόρτα και άρχισα να τρέχω και να κλαίω»

Δείτε ακόμα:  Σάντρα Βουτσά – «Έχω θέμα με την συγκεκριμένη… Θα το λύσουμε στο δικαστήριο»

zappit.gr