Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Μου είπαν ότι ο αδερφός μου δεν θα ζήσει – Πήγα με τα γόνατα στον Άγιο Εφραίμ»

Καλεσμένη στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σάσα Μπάστα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τάμα που έκανε για να ζήσει ο αδερφός της.

«Με πήραν με τον αδερφό μου τηλέφωνο και δεν είχαμε καν 24ωρο. Ήμουν στην Μύκονο και δεν μπορούσα να έρθω, δεν είχε ούτε πλοίο, ούτε αεροπλάνο. Όταν έφτασα, μου είπαν ότι το παιδί να ξέρετε ότι «έφυγε». Μην κλαίτε. Θέλετε να σας ειδοποιήσουμε την ακριβή ώρα ή να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Λέω το παιδί είναι 35 χρονών, τι μου λέτε; Πήγα έξω, παρακάλεσα, να είναι καλά ο άγιος Εφραίμ που ένιωσα ότι ήταν εκεί. Τον είχαν ξεγράψει και περιμέναμε την ακριβή ώρα ότι φεύγει» είπε η Σάσα Μπάστα.

«Ήταν στην ΜΕΘ, όλα στα κόκκινα κι αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα. Την μέρα που είπα ότι να ακούσω μία καλή λέξη, είπα ότι θα πάω από την πρώτη πέτρα μέχρι τον άγιο Εφραίμ στα γόνατα ως τάμα. Το έκανα, πήγα στο απογευματινό επισκεπτήριο και μου λέει ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ. Δεν θέλω να σου πω τι έπαθα. ήταν περίεργο, έντονο» εξομολογήθηκε η Σάσα Μπάστα.

real.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.