Συγκλονίζει ο Δάκης για τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι έχω 6 μήνες ζωής, φαίνεται ότι τη γλίτωσα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δάκης αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή “Εκείνος και ο άλλος”. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, αποκάλυψε άγνωστες στιγμές της ζωής τους αλλά μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Τα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο: «Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με το αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω.

Δείτε ακόμα:  Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα - Η σχέση του με τον Μαραθώνα

Κάποτε με είπαν χουντικό αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ.

Ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν “ελαφρό” ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το “Τσάι με λεμόνι”».

Τι κάνει και φαίνεται νέος: «Δεν κάνω τίποτα είναι το DNA μου και η μητέρα μου έτσι ήταν».

Δείτε ακόμα:  Κορμάρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με μαγιό και χωρίς ρετούς

Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ: «Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει η δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο αλλά δεν έγινε».

Για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα.

Δείτε ακόμα:  Δείτε την Φαίη Σκορδά με μαγιό χωρίς ρετούς - Θα τα χάσετε! (φωτό & βίντεο)

Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό».

newsit.gr