Συνάντηση για τα Πολεοδομικά Σχέδια Πόλεως σε Παλλήνη, Γέρακα & Ανθούσα (φωτό)

«Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ένταξη ιδιοκτησιών στο Σχέδιο Πόλεως, τα οποία εδώ και 30 χρόνια είχαν εγκλωβιστεί καθώς τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια και των 3 Δημοτικών Ενοτήτων ήταν παλαιά και ανημέρωτα» σημείωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της μελετητικής εταιρίας που έχει αναλάβει το σχετικό έργο.

Ο κ. Αηδόνης τόνισε πως «είναι πλέον αναγκαία η σημειακή ή/και γενικότερη τροποποίηση των Χρήσεων Γης και η εναρμόνισή τους με τα σημερινά δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την εξάλειψη του φαινομένου των γειτονιών πολλών ταχυτήτων – είναι μία ενέργεια που έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια δεδομένης της πληθυσμιακής αύξησης αλλά και των αναγκών που γεννά ο νέος τρόπος ζωής».

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τη μελετητική εταιρία την επίσπευση του δικού της έργου και την ουσιαστικότερη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Στη συνάντηση ακόμη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Πολυχρονόπουλος, η συνεργάτης του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Μαρία Λεβαντή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.