Συναυλία για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (βίντεο)

“Ελπίδας Ακούσματα” φώτισαν τις ψυχές μας το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Ιωνία του Δημαρχείου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης.

Ο Σώζος Λυμπερόπουλος, έπειτα από μία επιτυχημένη μουσικά καλλιτεχνική χρονιά, θέλησε να κλείσει το 2023 μοιράζοντας το αίσθημα της ελπίδας σε όσους ένιωσε, ότι αποτελούν το σημαντικότερο μέρος αυτού του παζλ, που ονομάζουμε κοινωνία· στα παιδιά! Στα παιδικά χαμόγελα κρύβεται ολόκληρο το αύριο αυτού του κόσμου και, κάθε φορά που ένα παιδικό πρόσωπο, φωτίζεται ανοίγει μία χαραμάδα ελπίδας, ότι αυτός ο κόσμος μπορεί πάντοτε να εξελιχθεί προς το καλύτερο.

Ο ίδιος επέλεξε να προσφέρει αυτά τα συναισθήματα, κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο· τραγουδώντας. Ο τίτλος της συναυλίας είναι ενδεικτικός του σκοπού της, καθώς η μουσική γαληνεύει τις ψυχές μας και δίνει πνοή στα όνειρα μας. Με την μουσική ταξιδεύουμε, ονειρευόμαστε, ελπίζουμε. Αυτά τα συναισθήματα προσδοκά να μεταδοθούν στα παιδιά αλλά και σε κάθε παρευρισκόμενο, ο οποίος θα θελήσει να αγκαλιάσει αυτήν την εκδήλωση.

Η συναυλία “Ελπίδας Ακούσματα” διοργανώθηκε από τον Σώζο Λυμπερόπουλο, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες, που καθημερινά προκύπτουν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.