Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του ζευγαριού – Η ανάρτηση της κόρης για τη διαθήκη & οι μαρτυρίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του ζευγαριού των Αμερικανών, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το τέλος Ιανουαρίου.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson, έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Η κόρη του ζευγαριού που ζει στην Αμερική εξέφρασε δημοσίως τη βεβαιότητά της ότι οι γονείς της αυτοκτόνησαν, ωστόσο η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει αυτή την άποψη περί αυτοκτονίας.

Η ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού

Η κόρη του ζευγαριού, ανακοίνωσε μέσω των social media, ότι οι γονείς της είναι νεκροί και ότι έβαλαν οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους.

Σε ανάρτηση που έκανε την Κυριακή, αναφέρει: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω καμία συμπαράσταση ή οίκτο! Θέλω να ακούω καλά νέα από τις ζωές σας και να βλέπω πολλές μα πολλές φωτογραφίες από ζώα».

Στη συνέχεια, η ίδια προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση με την οποία αναζητά δικηγόρο για να την βοηθήσει με την διαθήκη.

«Η διαθήκη είναι πολύ απλή και τα αφήνει όλα σ’ εμένα αλλά καθώς υπάρχει περιουσία σε Ουάσινγκτον και Ελλάδα θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω σωστά» αναφέρει ζητώντας προτάσεις για έναν καλό δικηγόρο.

Όλα άρχισαν όταν η γυναίκα, που φέρεται να πρόσεχε τους δύο ηλικιωμένους, δεν είχε νέα τους για ημέρες και ακολούθως επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, όμως δεν τους βρήκε. Παράλληλα, διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Ενημέρωσε την κόρη τους που ζει στην Αμερική, η οποία στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι με θέα τη θάλασσα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Αμερικανών κατευθύνθηκε προς τη Μονεμβασιά. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση, όπως επισημαίνεται.

Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα, όσες φορές και αν τους κάλεσε, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους.

Η κόρη των αγνοούμενων είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Γράφει ότι δεν θέλει τον οίκτο κανενός, παρά μόνο μηνύματα που θα την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα. Οι γονείς της, ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας Opel.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.