Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και γιου

Άρτα: Οι δυο άνδρες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τις 20 Σεπτεμβρίου

Η αγωνία για την εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα κορυφώνεται με τις Αρχές να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

Οι μαρτυρίες αξιολογούνται με προσοχή, τα λιγοστά στοιχεία συνεχίζουν να αναλύονται και να οδηγούν τις έρευνες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει φανεί κανένα ίχνος ζωής, με τους δικούς τους ανθρώπους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις Αρχές και να προσεύχονται για ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση θρίλερ. Κάθε μέρα που περνά όμως οι ελπίδες αργοσβήνουν.

Τα ίχνη πατέρα και γιου χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Τα ξημερώματα εκείνης της μέρας, ο 38χρονος γιος ξεκίνησε να πάει από την Άρτα στη Λαμία. Λίγο πριν το Καρπενήσι είχε τροχαίο και αργότερα μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας. Στις 12:00 το μεσημέρι τον παρέλαβε ο πατέρας του και ξεκίνησαν μαζί για την Άρτα, με τα ίχνη τους στη συνέχεια να χάνονται μυστηριωδώς.

«Δεν ισχύουν όσα γράφονται. Δεν μας έχουν ενημερώσει ότι βρέθηκαν είτε ζωντανοί είτε νεκροί. Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούσει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε συγγενής των αγνοουμένων στο Live News.

Χθες βοσκός ανέφερε σε αστυνομικούς πως είδε το επίμαχο αυτοκίνητο στα βουνά της Φωκίδας, αλλά όπως ανέφερε μέσα σε αυτό βρισκόταν μόνο ένα άτομο και μάλιστα αιμόφυρτο. Οι έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν έδωσαν κάποιο νέο στοιχείο, με την αγωνία να εντείνεται.

Το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι μέχρι και μετά το Αντίρριο, με τις Αρχές να «χτενίζουν», όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Οι ώρες περνούν, η αγωνία εντείνεται και οι έρευνες για τον εντοπισμό πατέρα και γιου συνεχίζουν να παραμένουν άκαρπες.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.