Συνεδριάζει την Τρίτη με έξι θέματα η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου


Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και από ώρα 11 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής των τελών & δικαιωμάτων των Κοιμητηρίων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για το έτος 2021 και εφεξής.

2. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους.

Δείτε ακόμα:  Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας: Παρατείνεται η ισχύς των αδειών χειριστή ταχυπλόου σκάφους - Ποιους αφορά

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ (τακτοποιητικού) του έργου: Αποξήλωση παλαιού τάπητα και εγκατάσταση νέου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας “Π. ΣΚΟΥΦΟΣ”.

4. Λήψη απόφασης περί μετάθεσης της ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών για το έργο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ -ΥΠΟΕΡΓΟ 2 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ESCAPE ROOM».

5. Λήψη απόφασης περί ορισμού και συγκρότησης Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της Προμήθειας «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».

Δείτε ακόμα:  Διακομιδή ασθενούς από τις Κυκλάδες στη Ραφήνα (φωτό)

6. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρου για παράσταση κατά τη συζήτηση Αίτησης Ακύρωσης Ιουλίας Δημητριάδου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ