Συνελήφθη ο άνδρας που είχε κλέψει αλυσίδα από λουόμενη σε ζωντανή μετάδοση – «Τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».!

Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας ο οποίος είχε κλέψει τον σταυρό μίας γυναίκας σε παραλία στον Άλιμο, ενώ τον κατέγραφε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, αλλοδαπής καταγωγής, συνελήφθη την Τρίτη κατά τη διάρκεια επιχείρησης – σκουπα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κατά τη σύλληψή του ο νεαρός φέρεται να ήταν προκλητικός και όταν οι αστυνομικοί του επισήμαναν ότι θα μπορούσε να είχε τραυματίσει τη γυναίκα, εκείνος τους απάντησε «τι τη θέλει η γριά την αλυσίδα;».

Στην επιχείρηση σκούπα της Τρίτης συνελήφθησαν συνολικά 34 άτομα, εκ των οποίων οι 30 κλέφτες και οι 4 κλεπταποδόχοι, ενώ είχε προηγηθεί παρακολούθηση επί δέκα ημέρες του αλλοδαπού που έκλεψε την αλυσίδα στον Άλιμο, όσο και των υπολοίπων συλληφθέντων.

Οι 34 συλληφθέντες είναι όλοι αλλοδαποί και ανήλικοι, χωρίς όμως να παρουσιάσουν έγγραφα για τον ισχυρισμό για την ηλικία τους.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός που καταγράφηκε από την κάμερα του ΣΚΑΪ να κλέβει live την αλυσίδα, την επόμενη ημέρα έκλεψε άλλες δύο αλυσίδες από άλλη παραλία.

newsbomb.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.