Συνελήφθησαν ξαδέρφια πρώην υπουργού – Είχαν στήσει εργαστήριο ναρκωτικών

Ξαδέρφια πρώην υπουργού ήταν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από έφοδο σε σπίτι στα Μελίσσια.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, ανακάλυψαν ότι στο σπίτι στα Μελίσσια τα ξαδέρφια του πρώην υπουργού, ηλικίας 52 και 56 ετών, είχαν εγκαταστήσει εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν εδώ και ένα τρίμηνο πληροφορίες για τη δράση της ομάδας των τριών συλληφθέντων οι οποίοι φέρονται να «έσπρωχναν» τη νοθευμένη ηρωίνη στα στέκια ναρκωτικών της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσχεσαν συνολικά 610 γραμμάρια ηρωίνης, 300 νοθευτικής ουσίας, 900 μεθαδόνη, κάνναβη ένα πιστόλι αλλά και πρέσες από το παράνομο εργαστήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ξαδέρφια του πρώην υπουργού δραστηριοποιούνται εδώ και καιρό στο εμπόριο των ναρκωτικών ενώ δικό τους ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά ο συνεργός τους και τρίτος συλληφθείς.

Οι έρευνες από τη Δίωξη Ναρκωτικών για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη ενώ εκτός από τα ναρκωτικά που έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, το ίδιο έχει συμβεί και με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.