Συντάξεις Ιουλίου: Καταβολή από 24 ως 29 Ιουνίου – Για ποιους προβλέπεται ξεχωριστή πίστωση

Με τις αυξήσεις του νόμου Βρούτση όσον αφορά το Δημόσιο και τον επανυπολογισμό των συντάξεων για τους συνταξιούχους που αποχώρησαν μετά το νόμο Κατρούγκαλου με 30 έτη κα άνω θα πληρωθούν οι συντάξεις μηνός Ιουλίου στο διάστημα 24 ως 29 Ιουνίου.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ καταβάλλει προσπάθεια ώστε να είναι έτοιμοι οι επανυπολογισμοί και για τα άλλα Ταμεία, που είναι και ο κύριος όγκος των συνταξιούχων, οι οποίοι θα έχουν αυξήσεις αποδοχών στην κύρια σύνταξη, και αν δεν καταστεί εφικτό να πληρωθούν στο τέλος του μήνα θα δοθούν με ξεχωριστή πληρωμή στις αρχές Ιουλίου.

Οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Ιουλίου ανά Ταμείο είναι:

* Στις 24 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Δείτε ακόμα:  Συντάξεις: «Βροχή» οι προσφυγές στο ΣτΕ για τη συμμετοχή δικηγόρων και λογιστών

* Στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

* Στις 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

* Στις 29 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, των τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Δείτε ακόμα:  Ο εφιάλτης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο δρόμο της επιστροφής

eleftherostypos.gr