ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε την επιτελική της ανικανότητα

Για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε την επιτελική της ανικανότητα να προστατέψει και να υποστηρίξει τους πολίτες σε ένα περιστατικό κρίσης όπως ένα έντονο καιρικό φαινόμενο το οποίο μάλιστα είχε εγκαίρως προβλεφθεί. Όπως έκανε και με τις φωτιές.

Η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως η επιτελική της ικανότητα εξαντλείται στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και το μοίρασμα των “φύλλων” του παιχνιδιού, στην γκανιότα.

Αυτή την κυβέρνηση η Ανατολική Αττική την “πληρώνει” για μια ακόμη φορά πολύ ακριβά. Όπως και με τις φωτιές.

Δείτε ακόμα:  Και στα Σπάτα δρούσε η σπείρα Ρομά που διέπραττε απαγωγές, εκβιασμούς και κλοπές

Οι κάτοικοι του Μαραθώνα, του Βουτζά, της Νέας Μάκρης, της Λούτσας, των Σπάτων, του Γραμματικού, του Καλεντζίου,των Καλυβίων, της Κερατέας, του Διονύσου, ενδεικτικά, είναι εδώ και 24 ώρες χωρίς ρεύμα. Χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν για πάνω από 12 ώρες στην Λ. Μαραθώνος, την Λ. Μεσογείων και όχι μόνο στην Αττική Οδό.

Δεν είναι μόνο υπεύθυνη η Αττική Οδός. Τις ίδιες, αν όχι μεγαλύτερες, ευθύνες έχουν και οι υπεύθυνοι για την λειτουργία των, σε δημόσιο έλεγχο, οδικών αξόνων και οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των ιδιωτικών εταιριών που εκμεταλλεύονται αυτούς τους οδικούς άξονες.

Δείτε ακόμα:  Ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ Ανατολικής Αττικής για την Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η κυβέρνηση πρέπει να αποζημιώσει για την ανικανότητα της όλους τους πολίτες που υφίστανται ζημία είτε μένοντας χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 είτε επειδή εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητα τους.

Η κυβέρνηση πρέπει να χρεωθεί και να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν για το χάος και την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες.

Δεν είναι ανεύθυνη κυβέρνηση. Είναι μόνο ανίκανη.

Πρέπει να φύγει άμεσα για να σταματήσει η ζημιά του τόπου και των πολιτών.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Απίστευτο περιστατικό! Προσπάθησαν να αφαιρέσουν καταλύτη, τους είδε και τον χτύπησαν με σφυρί!

Παραιτηθείτε!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής