Σύσκεψη για το Δίκτυο Αποχέτευσης στο Δ. Μαραθώνα – Δωρεάν οι συνδέσεις για τους Δημότες!

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα, με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη παρουσία και του Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου της Ευδαπ κ. Τάσιο Αναστάσιο, της Γενικής Διευθύντριας Μεγάλων Έργων κας Γεωργίας Στεφανάκου και του Προισταμένου της Ευδεπ Περιφέρειας Αττικής κ. Δημήτρη Δρόση με αφορμή την έγκριση της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Δήμου Μαραθώνα, τη δημιουργία του Δικτύου Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας 2023… «Κλειδί» η συνεργασία

Με την κατασκευή του θα επιλυθούν χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα ζωής.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσίρκας, μεγάλη μας κατάκτηση είναι ότι δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά με το τέλος σύνδεσης οι δημότες μας καθώς οι συνδέσεις των ακινήτων με το δίκτυο θα πραγματοποιηθούν δωρεάν.

Επιπλέον ξεκίνησαν και οι μελέτες ένταξης του Βαρνάβα στον Βόρειο Τομέα όπως πληροφορήθηκε μετά από συζήτησή μου με την κ. Στέφανάκου.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Νεκρός άνδρας στην παραλία του Μαραθώνα! (φωτό)

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Δήμο Μαραθώνα που διαρκώς εκσυγχρονίζεται. Βάλαμε το πήχη ψηλά και προχωράμε δυναμικά με στόχο την ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα τον πολίτη, αναφέρει χαρακτηριστικά