Τα μοναχικά 30άρια του “The Voice”, η Παπαρίζου, ο τρακαρισμένος Αργυρός και το “σοφτάρισμα” στο μοντάζ

Καλά ρε παιδιά. Είπαμε. Να μην βλέπουμε ρυτίδα σε κανέναν κριτή. Αλλά χθες το τερματίσατε. Τι ήταν αυτό; Περάσατε φίλτρα στην εικόνα τόσα που ακόμη και η μαμά της 19χρονης από την Εύβοια στο κοντινό έδειχνε έφηβη… που δίνει πανελλήνιες το 2021.

Είπαμε. Χαλαρώστε. Καταλαβαίνω πώς πρόκειται για καλλιτέχνες που είναι φουλ στην ανασφάλεια για την εικόνα τους αλλά όχι κι έτσι. Στα επιμέρους η πρεμιέρα του κατά τα άλλα μουσικού διαγωνισμού είχε θάνατο… ριάλιτι, διαφορετικότητα και όλα εκείνα τα συστατικά που οφείλει να έχει ένα τηλεοπτικό και όχι μουσικό προϊόν.

Δείτε ακόμα:  H Φάρμα: Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη μπήκαν στο ντους και χάρισαν τις πρώτες εικόνες – αποκάλυψη (φωτό)

Καλά κάνει ο Τούρκος, μπας και ρεφάρει απο την καθημερινή μαγειρική πατάτα. Οι κριτές; Ο Αργυρός τρακαρισμένος πολύ, πάλευε να πει μισή ατάκα… και σε αυτήν να αποδείξει πώς γνωρίζει μουσική με μόρια και χροιές και ημιτόνια… η Παπαρίζου επιτέλους ντύθηκε και κουρεύτηκε σωστά μετά από μήνες… ενώ οι άλλοι δυο… ήταν οι χαβαλέδες που γνωρίζουμε εδώ και κάποια χρόνια… με τον Σάκη πιο άνετο και πιο καλομονταρισμένο απο ποτέ. Λίγο τα ποτενσιόμετρα του ήχου προσέξτε παιδιά στο μοντάζ. Σε πολλά σημεία “κλωτσούσαν” τα “Cuts”.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»

Μοιραία μιας και έπαιζε μόνο του έφτασε σε πολύ ψηλά ποσοστά. Για να δούμε για πόσο καιρό. Τουλάχιστον μέχρι τις καρέκλες… γιατί οι επόμενες φάσεις είναι ιστορικά πολύ πεσμένες σε νούμερα.

nassosblog.gr